S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » Čapátí, papady a jiné přílohy » Swad, Papad s černým pepřem 200g


        

Swad, Papad s černým pepřem 200g

Black pepper Papad

skladem

 

novinka

Číslo produktu: 11
naše cena:
50 Kč

do košíku:
  ks  

200gr, Papad s černým pepřem 200g

Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Výborné jsou ale i samotné. Papady se vyrábí z luštěninové a rýžové mouky. Jsou proto vhodné i při intoleranci na lepek.

Indové papady nejraději pojídají s mangovým chutney. Před servírováním papady opečte nebo osmažte na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.

Složení: luštěninová mouka, voda, sůl, kypřící složka soda bicarbnate, kukuřičný olej, černý pepř. Skladujte v suchu a chladu. Baleno v ochranné atmosféře.

Země původu Indie

Postup:

Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.

Papady můžete opékat i na sucho. Tedy postup je stejný, ale pánev je bez oleje. Takto se placky nenafukují a nemění tvar. 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NTNiO