Úvod » Kari koření a garam masala » Koření na indické pakory MDH, 100g
Položka je aktuálně vyprodána. Zboží nelze objednat.
100g, Koření na indické pakory (Pakora masala)
Směs koření "pakora masala" je speciálně namíchána pro výrobu indických pakor - kousků zeleniny, indického sýru panýr nebo cibule (bhaji onion) obalených v cizrnovém těstíčku a smažených na oleji. Pakory se v indických restauracích často podávají jako předkrm spolu s omáčkami a chutney (mátová, tamarindová apod).
Složení: koriandr, bílá sůl, chilli, sušené mango, římský kmín, řecké seno, černá sůl,sušený zázvor, pepř, kardamom, skořice, muškátových ořech, hřebíček, semínka libečku,muškátový květ.
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.
Těstíčko na pakory připravíte z 250g cizrnové mouky, lžičky soli, 1/2 lžičky jedlé sody a směsi koření Pakora masala (množství podle chuti).
V těstíčku můžete obalovat celé kroužky pokrájené červené cibule (známé jako bhaji onion), na špalíčky pokrájený indický sýr panýr, libovolnou zeleninu (papriky, květák) nebo směs povařené rozmačkané zeleniny (směs brambor, cibule a hrachu) apod.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ