S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Pomazánka z fazole černé oko

21.03.2022

Pomazánka z fazole černé oko

Potřebujete: 1 plechovku fazolí, ½ hrnku pekanových ořechů, 2 plné lžičky mletého česneku, 1 lžíci citronové šťávy , 1 lžíci sladké chilli omáčky, 1 plnou lžičku mleté papriky, sůl, olivový olej.

Postup: V robotu nejdříve rozsekejte ořechy najemno. Pak přidejte zcezené a okapané fazole a všechny ostatní ingredience kromě soli a citronové šťávy. Vše rozmixujte na jemnou hladkou pastu. Hotovou pomazánku osolte a zakápněte citronovou šťávou. Můžete přidat olivový olej podle potřeby. Dejte vychladit v uzavřené nádobě.

Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZGE1N2UxZW