Potřebujete: 500-750g hovězího masa, 500-750g namočené ve vodě na 30 minut, 1 větší cibuli pokrájenou najemno, 2 pokrájená rajčata bez slupky a jadýrek nebo rajčata z plechovky, 3 střední brambory oloupané a pokrájené na 4 dílky, 1 hrnek bílého jogurtu, 200g přepuštěného másla ghí, směs indického koření Bombay Biryani.
1) Cibulku osmahněte dozlatova. Přidejte pokrájená rajčata a duste dokud se tuk nezačne od směsi oddělovat. Pak přidejte maso, indickou kořenící směs na pilaf Bombay Biryani (množství podle chuti), brambory a jogurt a duste 10-15 minut. Přidejte 1-2 sklenky vody, přikryjte a vařte na mírném plameni, dokud maso není měkké.
2) Zvlášť si předvařte namočenou basmati rýži ve slané vodě do poloměkka. Sceďte. Pak do pekáčku pokládejte jednu vrstvu rýže, na ni rovnoměrně rozetřete masovou směs a překryjte druhou vrstvou rýže. Přiklopené vařte na mírném plameni nebo dopékejte v troubě, dokud rýže není zcela měkká. Před podáváním směs lehce promíchejte.